Reklama

Kolejne marynaty Krakus

Oferta mięsnych marynat Krakus produkowanych przez firmę Animex poszerzyła się o trzy nowe propozycje: roladę schabową, łopatkę po staropolsku i polędwiczki po staropolsku.

Rolada schabowa to harmonijne połączenie dwóch rodzajów wieprzowiny: szlachetnego chudego schabu i miękkiego, soczystego boczku, z wyczuwalnym smakiem czosnku, papryki i pieprzu. Łopatka wieprzowa zamarynowana według staropolskiej receptury pysznie pachnie majerankiem. Obie marynaty

można serwować na gorąco - z pieca lub grilla i, po upieczeniu, także na zimno - jako przystawkę czy dodatek do kanapek.

Polędwiczka - najszlachetniejsze wieprzowe mięso, zostało w marynacie Krakusa przyrządzone w sposób szczególny. Polędwiczka zasznurowana jest razem z paskiem boczku, co zapobiega wysuszeniu

mięsa podczas pieczenia. Zamarynowana i otulona aromatem przypraw tworzy po upieczeniu smaczne i efektowne gorące danie.

Nowe mięsne marynaty pakowane są w próżniowe opakowania, zawierające rodzinną porcję dla 3 - 4 osób (waga od 0,7 do 0.9 kg). Termin przydatności do spożycia nie przekracza 14 dni od daty produkcji.

Reklama
INTERIA.PL
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Strona główna INTERIA.PL
Polecamy