Reklama

Marynowane mięso Krakus

Ten artykuł możesz przeczytać również w wersji mobilnej »

Schab ze śliwką, karczek po staropolsku i rolada boczkowa - to trzy nowe propozycje mięsnych marynat Krakus produkowanych przez firmę Animex.

Zdjęcie

Rolada boczkowa / 
Rolada boczkowa
Aby podać do stołu pyszne pieczenie, wystarczy godzina. Gotowy półprodukt należy jedynie włożyć do piekarnika i piec przez około 60 minut.

Zdjęcie

Karczek po staropolsku / 
Karczek po staropolsku
Marynaty mają niepowtarzalny smak. Przyrządzone są według tradycyjnej receptury. Specjalnie dobrane przyprawy sprawiają, że gotowa potrawa jest soczysta i pachnąca.

Reklama

Przygotowany schab ze śliwką, karczek po staropolsku czy roladę boczkową Krakus można podawać

Zdjęcie

Schab ze śliwką / 
Schab ze śliwką
na ciepło jako danie główne i na zimno - jako przystawkę lub do kanapek.

Marynaty Krakus pakowane są w praktyczne, rodzinne porcje - dla 3-4 osób.

Ceny za 1 kg:
schab ze śliwką - 19,99 zł
karczek po staropolsku - 15,99 zł
rolada boczkowa - 14,99 zł

Artykuł pochodzi z kategorii: Archiwum

Więcej na temat:rolada | schab | mięso

Zobacz również

  • Mr. Pebble i Gruda

    Powieść o miłości i śmierci w PRL, napisana słodko-gorzkim stylem. O rodzącej się w trudnych czasach miłości, mężczyźnie, który zawiódł i kobiecie, która nie miała wyboru... więcej

Reklama

Skomentuj artykuł: Marynowane mięso Krakus

Przejdź do forum »

Wyróżnij ten komentarz spośród pozostałych, niech zobaczą go wszyscy!

Aby wyróżnić ten komentarz

wyślij SMS o treści KOLOR na numer

7152

I wpisz otrzymany kod w polu poniżej

Ok

DBAMY O JAKOŚĆ! WYROŻNIJ ZA 1,23 PLN

Koszt całkowity SMS 1,23 PLN Nota prawna

? O co chodzi z wyróżnieniem

Wasze komentarze (2)

Dodaj komentarz
andrzej@krap.pl

~andrzej@krap.pl -

nabyłem schab ze śliwką i....tylko to było prostę, choć dla bardziej doświadczonych kucharzących może nie ma problemy z dalszymi koniecznymi czynnościami. Ja je mam, choć w wielu miejscach są zapewnienia, że to łatwe i zawsze kończy się sukcesem. Ale do rzeczy: nigdzie nie znalazłem powtórzenia przepisu z etykiety (poza czasem przygotowania) - a potrzebowałem bo po oderwaniu od folii nie dała się odczytać, zachęcano piecz w folii-ale nie podano temperatury pieczenia, uchylono się od porady czy folię np. należy przekuć - co zawsze czynione jest przy pieczeniu w rękawie. To najpoważniejsze zarzuty., A zatem czy mogę poprosić o e-mailem o przepis oraz że w przypadku następnych pieczeni np. karczku będę dysponował rekomendowanym przepisem producenta na www albo procedury z opakowania będą możliwe do odczytania Bardzo liczę że schabik okaże się bardzo smaczny

Bożena

~Bożena -

jadłam karczek po staropolsku i schab ze sliwką jedno i drugie PyCHA smakuje swojsko jak bym sama przyprawiała a powiem że jestem dosyć wybredna polecam karczek nawet piekłam w brytwannie nie w wakum jest pyszny mięso różowe jak po peklowaniu wszystkie smaki wyważone nie trzeba nic dodawać POLECAM

Reklama

Reklama