× m.interia.pl

Korzystasz z urządzenia mobilnego? Wybróbuj wersję Interii,
zaprojektowaną specjalnie dla Twojego urządzenia.

Reklama

Marynowane mięso Krakus

Ten artykuł możesz przeczytać również w wersji mobilnej »

Schab ze śliwką, karczek po staropolsku i rolada boczkowa - to trzy nowe propozycje mięsnych marynat Krakus produkowanych przez firmę Animex.

Zdjęcie

Rolada boczkowa / 
Rolada boczkowa
Aby podać do stołu pyszne pieczenie, wystarczy godzina. Gotowy półprodukt należy jedynie włożyć do piekarnika i piec przez około 60 minut.

Zdjęcie

Karczek po staropolsku / 
Karczek po staropolsku
Marynaty mają niepowtarzalny smak. Przyrządzone są według tradycyjnej receptury. Specjalnie dobrane przyprawy sprawiają, że gotowa potrawa jest soczysta i pachnąca.

Reklama

Przygotowany schab ze śliwką, karczek po staropolsku czy roladę boczkową Krakus można podawać

Zdjęcie

Schab ze śliwką / 
Schab ze śliwką
na ciepło jako danie główne i na zimno - jako przystawkę lub do kanapek.

Marynaty Krakus pakowane są w praktyczne, rodzinne porcje - dla 3-4 osób.

Ceny za 1 kg:
schab ze śliwką - 19,99 zł
karczek po staropolsku - 15,99 zł
rolada boczkowa - 14,99 zł

Artykuł pochodzi z kategorii: Archiwum

Więcej na temat:rolada | schab | mięso

Zobacz również

  • 1. Staraj się zrozumieć dziecko i okaż mu to. Na przykład, gdy córka urządza awanturę, bo chce założyć na dwór pantofle, a nie botki - zamiast krzyczeć i na siłę zakładać jej ciepłe buty, powiedz:... więcej

  • Oceń tekst

    Brak ocen

Reklama

Skomentuj artykuł: Marynowane mięso Krakus

Przejdź do forum »

Wasze komentarze (1)

Dodaj komentarz
Bożena

~Bożena -

jadłam karczek po staropolsku i schab ze sliwką jedno i drugie PyCHA smakuje swojsko jak bym sama przyprawiała a powiem że jestem dosyć wybredna polecam karczek nawet piekłam w brytwannie nie w wakum jest pyszny mięso różowe jak po peklowaniu wszystkie smaki wyważone nie trzeba nic dodawać POLECAM

Reklama