Marynowane mięso Krakus

Schab ze śliwką, karczek po staropolsku i rolada boczkowa - to trzy nowe propozycje mięsnych marynat Krakus produkowanych przez firmę Animex.

Aby podać do stołu pyszne pieczenie, wystarczy godzina. Gotowy półprodukt należy jedynie włożyć do piekarnika i piec przez około 60 minut.

Reklama

Marynaty mają niepowtarzalny smak. Przyrządzone są według tradycyjnej receptury. Specjalnie dobrane przyprawy sprawiają, że gotowa potrawa jest soczysta i pachnąca.

Przygotowany schab ze śliwką, karczek po staropolsku czy roladę boczkową Krakus można podawać

na ciepło jako danie główne i na zimno - jako przystawkę lub do kanapek.

Marynaty Krakus pakowane są w praktyczne, rodzinne porcje - dla 3-4 osób.

Ceny za 1 kg:
schab ze śliwką - 19,99 zł
karczek po staropolsku - 15,99 zł
rolada boczkowa - 14,99 zł

Dowiedz się więcej na temat: rolada | schab | mięso

Reklama

Wyróżnij ten komentarz spośród pozostałych, niech zobaczą go wszyscy!

Aby wyróżnić ten komentarz wyślij SMS o treści KOLOR na numer

7271

I wpisz otrzymany kod w polu poniżej

Ok

Koszt całkowity SMS 2,46 PLN Nota prawna O co chodzi z wyróżnieniem?

Wasze komentarze (2)

Dodaj komentarz Sortuj

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Rekomendacje