Oliwki OLE!

Hiszpańskie oliwki OLE!, pochodzą z nalepszej i najszlachetniejszej odmiany Hojblanca. Dzięki zastosowaniu tradycyjnych receptur charakteryzują się wybornym smakiem.

Oliwki, bardzo ważny składnik kuchni śródziemnomorskiej, od niedawna zdobywają coraz większą popularność i uznanie w Polsce. Dodaje się je do sałatek, potraw mięsnych, rybnych, pizzy, spaghetti.

Reklama

Nie tylko podnoszą walory smakowe i odżywcze potraw, ale są wspaniałą ozdobą stołu. Doskonale pasują do piwa i aperitifów.

Oliwki OLE! dostępne są w kilku wariantach:

Oliwki zielone drylowane faszerowane pastą paprykową
Pojemność: 315 ml; cena: ok. 4.5 zł

Oliwki zielone krojone
Pojemność: 315 ml; cena: ok. 3.6 zł

Oliwki drylowane czarne
Pojemność: 315 ml; cena: ok. 4.5 zł

Dowiedz się więcej na temat: pojemność | oliwki

Reklama

Najlepsze tematy

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Rekomendacje