× m.interia.pl

Korzystasz z urządzenia mobilnego? Wybróbuj wersję Interii,
zaprojektowaną specjalnie dla Twojego urządzenia.

Reklama

CO Z KAPUSTY WŁOSKIEJ ? (4)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 290

Re: CO Z KAPUSTY WŁOSKIEJ ?

Napisał(a): Gość -

zrób parzybrodę
najczęściej jest tak żę obieramy kapustę na gołąbki i zostaje nam środek parę małych liści na wielkim głąbie, ja gotuję tą kapustę do miękkości w osolonej wodzie , na patelni roztapiam masło przyrumnieniam bułkę tartą , kapustę rozkrajam na ćwiartki dorzucam do bułki i jeszcze minutkę obsmażam i mieszam z chrupiącą bułką . Moja mama serwowała nam takie danie jako surówkę do kotletów schabowych i ziemniaków. Ja tam wcinam bez niczego.

Re: CO Z KAPUSTY WŁOSKIEJ ?

Napisał(a): Gość -

Natasza ten Twój pomysł zapowiada się całkiem smakowicie.Ja uwielbiam wszystkie warzywa kapustne ale mam nadzieje że posmakuje też moim "dzieciom"(w końcu mąż to też jak dziecko)Dzieki za przepis,napewno spróbuje i dsam znać jak smakowało

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: CO Z KAPUSTY WŁOSKIEJ ?

Reklama