Chrupiąca bułka z serem, jajkiem na twardo i warzywami

Doskonała na początek dnia!

Składniki:

  • 2 chrupiące bułki
  • 2 łyżki masła
  • 4 plastry sera Hochland ze Szczypiorkiem
  • 2 plastry sałaty
  • 1 jajko ugotowane na twardo
  • 2 plastry pomidora malinowego
  • szczypiorek
  • majonez
  • sól, pieprz

Przygotowanie:

Bułki kroimy na pół, smarujemy masłem. Układamy plastry umytej sałaty i plastry sera. Dodajemy plastry pomidora malinowego.

Reklama

Na całość układamy plasterki jajka ugotowanego na twardo. Smarujemy majonezem. Całość oprószamy posiekanym, wiosennym szczypiorkiem, solą i pieprzem.

materiały prasowe

Reklama

Najlepsze tematy

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Rekomendacje