Czekolada na gorąco z malinami

Upalne, letnie dni i ciepłe wieczory na dobre odeszły w zapomnienie. Dlatego właśnie teraz, gdy aura za oknem nie nastraja pozytywnie, warto zafundować sobie chwilę przyjemności. Na co warto postawić? Poznaj przepis na ekspresową czekoladę z malinami, która nie tylko rozgrzeje, ale i skutecznie osłodzi październikowe wieczory. Przepis poleca Robert Muzyczka, szef kuchni Dworu Korona Karkonoszy.

Czekolada na gorąco
Czekolada na gorącomateriały prasowe

Sposób przygotowania

Podgrzewaj w garnku czekoladę ze szklanką mleka i cukrem waniliowym. Mieszaj, aż do zagotowania i przelej do kubka. Na górę wyłóż kilka świeżych malin.

Smacznego!

Czekoladowy deser z chia - wyborne domowe piankiInteria Kulinaria
materiały prasowe
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd na stronie?
Dołącz do nas