Dobrze doprawiona zielona surówka

Surówki to znakomity sposób na lekki, pyszny dodatek warzywny do obiadowych dań głównych czy warzywną przekąskę, która sprawdzi się w menu każdego! Zielona surówka według naszego przepisu to połączenie soczystych ogórków z odrobiną jabłek, soku cytrynowego, zielonej sałaty i zaskakujących jak na surówkę dodatków - imbiru i mięty. A wszystko to w delikatnym, niezbyt tłustym sosie jogurtowym z koperkiem i solą.

To świetny dodatek do obiadu lub pełnoprawna przekąska
To świetny dodatek do obiadu lub pełnoprawna przekąska123RF/PICSEL

Zobacz, jak połączyć je ze sobą, aby powstała pyszna sałatka:

Zielona surówka - jak ją zrobić?Interia Kulinaria
INTERIA.PL
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd na stronie?
Dołącz do nas