Grzanki z fasolką

Doskonałe danie wegetariańskie.

Grzanki z fasolką
Grzanki z fasolkąmateriały prasowe

Przygotowanie

W garnku rozgrzej oliwę i podsmaż na niej czosnek i cebulę, aż zmiękną,ale się nie zarumienią. Dodaj pomidory, koncentrat pomidorowy, oregano i musztardę i gotuj 5-10 minut. Dodaj fasole i podgrzej, cały czas mieszając. Dodaj pietruszkę, dopraw i podawaj na grzankach.

Przepis pochodzi z książki "Śniadanka z czterech stron świata" Vanessy Lewis. To pięknie wydana książka kucharska dla dzieci, a w niej - mnóstwo przepisów na nietypowe dania. 

Okładka książki "Śniadanka z czterech stron świata"
Okładka książki "Śniadanka z czterech stron świata"materiały prasowe
Prawdziwa fasolka po bretońsku - szybki przepisInteria Kulinaria
materiały prasowe
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd na stronie?
Dołącz do nas