Lasagne z serem

Boczek pokrój, podsmaż, dodaj cebulę i czosnek.

Lasagne z serem
Lasagne z serem123/RF PICSEL123RF/PICSEL

Sposób przygotowania:

1. Boczek pokrój, podsmaż, dodaj cebulę i czosnek. Rozpuść masło, dodaj mąkę i mieszając, dolewaj mleko, tak by powstał sos beszamelowy. Dodaj sól, pieprz i gałkę muszkatołową. Dołóż sery pleśniowe, boczek z cebulą i czosnkiem oraz śmietanę.

2. Układaj warstwy makaronu i sosu. Posyp serem, ułóż jabłka, piecz 45 minut.

Czas przygotowania: ok. 1,5 godziny

Zmysłowe smaki: Makrela w aromatycznym sosie pomidorowymInteria.tv
Dobry Tydzień
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd na stronie?
Dołącz do nas