Multicooker: Omlet z papryką i szynką parmeńską

Czas przygotowania: 5 minut. Czas w Multicookerze: 14 minut. Program: fry, boil. Porcji: 2.

Omlet z papryką i szynką parmeńską
Omlet z papryką i szynką parmeńskąmateriały prasowe


Składniki:

  • 4 jajka
  • 3 plastry szynki dojrzewającej
  • ½ czerwonej papryki
  • 2 łyżki oliwy
  • 2 łyżki natki pietruszki

Sposób przygotowania

1. Nacisnąć Program MENU i wybrać program FRY. Za pomocą Programu COOKING TIME ustawić czas na 5 minut. Nacisnąć Program START.

2. Do misy urządzenia wlać oliwę, usmażyć na niej pokrojoną szynkę i paprykę. Zalać roztrzepanymi jajkami, posypać natką pietruszki. Zamknąć pokrywę.

3. Nacisnąć Program MENU i wybrać program BOIL. Za pomocą Programu COOKING TIME ustawić czas na 9 minut. Nacisnąć Program START.

4. Kiedy program dobiegnie końca urządzenie automatycznie przełączy się na funkcję KEEP WARM.

5. Po zakończeniu programu odłączyć urządzenie od prądu.

Jak przygotowywać potrawy w Multicookerze Philips
materiały prasowe
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd na stronie?
Dołącz do nas