Nadziewane krakersy

Przesiej mąkę, wlej oliwę, wodę, dodaj sól.

Nadziewane krakersy
Nadziewane krakersy123/RF PICSEL123RF/PICSEL

Sposób przygotowania:

1. Przesiej mąkę, wlej oliwę, wodę, dodaj sól. Zagnieć ciasto i odstaw na 30 minut. Masło rozpuść. Ciasto rozwałkuj, wycinaj trójkąty i układaj na papierze do pieczenia. Ponakłuwaj je widelcem, posmaruj masłem, posyp makiem i piecz 10 minut w temp. 180°C.

2. Łososia pokrój. Serek wymieszaj ze szczypiorkiem i łososiem. Posmaruj nim krakersy, przykryj.

Czas przygotowania: ok. godziny

Zmysłowe smaki: Kacze udka z brzoskwiniamiInteria.tv
Dobry Tydzień
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd na stronie?
Dołącz do nas