Pasta z awokado

Idealna do przekąsek.

Składniki:

Reklama

- 1 opakowanie koreczków anchois,
- 1 dojrzałe awokado,
- 10 dag białego sera,
- 5 dag majonezu,
- 3 krople Tabasco,
- 4 gałązki natki,
- pomidorki koktajlowe

Przygotowanie:

Anchois zmiksować na gładką pastę. Awokado rozciąć na pół, usunąć pestkę, łyżeczką wybrać miąższ. Włożyć do anchois. Dodać majonez ser, Tabasco. Ponownie zmiksować. Pastę za pomocą szprycy wyciskać na pumpernikiel. Posypać natką, udekorować ćwiartkami pomidorków.

Jeżeli znasz dokonały przepis i chcesz się nim podzielić z innymi przyślij go do nas! Możesz dołączyć zdjęcie!

Czy dobrze gotujesz? Sprawdź się!

Dowiedz się więcej na temat: awokado | przystawki i przekąski

Reklama

Najlepsze tematy

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Rekomendacje