Potrawka z rzodkiewek

Składniki: pęczek rzodkiewek, dwie cebule czerwone (średniej wielkości), oliwa z oliwek, sól, pieprz.

Przyrządzanie:

Reklama

Rzodkiewki umyć, odkroić ogonki. Cebulę obrać, pokroić w "piórka". Warzywa wrzucić do rondelka z rozgrzaną oliwą, dodać przyprawy. Smażyć ok. 15 minut, mieszając. Idealne jako ciepła przystawka lub dodatek do mięs.

Tekst pochodzi z magazynu

Jeżeli znasz dokonały przepis i chcesz się nim podzielić z innymi przyślij go do nas! Możesz dołączyć zdjęcie!

Czy dobrze gotujesz? Sprawdź się!

Dowiedz się więcej na temat: pieprz | oliwa | rzodkiewka | wiosenna kuchnia | potrawy wegetariańskie | nowalijki

Reklama

Najlepsze tematy

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Rekomendacje