Ryba z patelni

Z ryżem i warzywami.

Smacznego
Smacznego123RF/PICSEL

- 3/4 szklanki ryżu,
- 1/2 kg pomidorów,
- 2 cebule, pieprz,
- czerwona i zielona papryka,
- 2 ząbki czosnku,
- 6 łyżek oleju,
- 40 dag filetów rybnych,
- sok z cytryny, mąka, sól.

Przygotowanie:

Ryż ugotować. Pomidory (bez skórki), cebulę, czosnek oraz papryki umyć i posiekać. Na oleju usmażyć cebulę, dodać czosnek, paprykę, pomidory, sól oraz pieprz. Udusić. Filety usmażyć na reszcie oleju. Wymieszać z ryżem i warzywami.
Porcja - 340 kcal
Czas przygotowania: 55 minut

Smacznego
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd na stronie?
Dołącz do nas