Sałatka z pęczaku i tuńczyka

Składniki: szklanka ugotowanego na sypko pęczaku; puszka tuńczyka w oleju; łyżka posiekanego szczypiorku; mała czerwona cebula; 1/2 papryki czerwonej;

1/2 papryki czerwonej; 1/2 papryki żółtej; 3 ogórki kiszone; liście rukoli; sól i pieprz.

Reklama

Przyrządzanie:

Tuńczyka odsączyć z oleju. Paprykę i ogórki pokroić w drobną kostkę, cebulę posiekać. Wymieszać składniki ze szczypiorkiem i liśćmi rukoli. Doprawić przyprawami.

Jeżeli znasz dokonały przepis i chcesz się nim podzielić z innymi przyślij go do nas! Możesz dołączyć zdjęcie!

Czy dobrze gotujesz? Sprawdź się!

Dowiedz się więcej na temat: sałatka | sałatki | ryby | sałatki z tuńczykiem | kasza

Reklama

Najlepsze tematy

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Rekomendacje