Tartinki z musem twarogowo-łososiowym

Szybka i łatwa do przyrządzenia przekąska.

Tartinki
Tartinkimateriały prasowe

Sposób przygotowania

1. Filet z łososia poddusić na maśle na wolnym ogniu pod przykryciem przez ok. 5-6 minut, a następnie wystudzić.

2. Twaróg wyłożyć do miseczki, dodać pomidory suszone, słodką śmietankę, czosnek oraz sól i pieprz do smaku. Dodać również wystudzonego łososia i wszystko dokładnie zmiksować na jednolitą masę.

3. Z pieczywa wyciąć małą szklaneczką krążki, na każdy dekoracyjnie wyłożyć mus i wszystkie udekorować krewetkami, pomidorkami koktajlowymi i koperkiem.

Przepis na babeczki marchewkoweInteria Kulinaria
INTERIA.PL/materiały prasowe
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd na stronie?
Dołącz do nas