Walentynkowy Naked Cake

Gotowy w 15 minut!

Zdjęcie ilustracyjne
Zdjęcie ilustracyjnemateriały prasowe

Zimną herbatę połączyć z sokami i wymieszać.Sposób przygotowania

Do miseczki wsypać cukier i dodać drobno posiekaną laskę wanilii. Śmietankę ubić na sztywno, dodając pod koniec cukier z wanilią. Do ubitej śmietanki dodać serek mascarpone i ponownie ubić do połączenia składników. Z ubitej śmietany odłożyć do osobnej miseczki 5 łyżki kremu do dekoracji. Do pozostałej części kremu dodać owoce zostawiając część do dekoracji. Spody tortowe dan cake nasączyć ponczem i przełożyć kremem z owocami. Boki tortu posmarować cienką warstwą odłożonej śmietany. Wierzch tortu udekorować owocami, gałązkami rozmarynku i obsypać dekoracyjnie cukrem pudrem. Tort schłodzić w lodówce ok. 2 godzin. 

Smacznego!

Wyjątkowy tort "Czarny las"Interia Kulinaria
materiały prasowe
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd na stronie?
Dołącz do nas