Wiosenne kanapki z kiełkami groszku, kaparami i pasztetem

Codzienne kanapki wcale nie muszą być nudne i wystarczy odnaleźć nowe, ciekawe połączenia smakowe, by zwykłą kromkę w kilka chwil zmienić w apetyczny kęs.

Kanapki z pasztetem
Kanapki z pasztetemmateriały prasowe

Sposób przygotowania

Bagietkę pokroić i włożyć do tostera na ok. 1 minutę. Kapary, awokado i paprykę pokroić. Po wyjęciu z tostera bagietkę posmarować pasztetem. Na wierzchu ułożyć kawałki kaparów, żółtej papryki i kiełki groszku. Obok wyłożyć mix sałat oraz plastry awokado. Sałatę delikatnie skropić oliwą z oliwek.

Smacznego!

INTERIA.PL/materiały prasowe
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd na stronie?
Dołącz do nas