Włoskie tosty z mozzarellą i pomidorkami koktajlowymi

Przenieś się w miejsca pełne słońca!

Kolorowe i pożywne tosty pachnące Włochami!
Kolorowe i pożywne tosty pachnące Włochami!materiały prasowe

Składniki:

· 4 kanapki chleba tostowego np. firmy Dan Cake

· 1 kulka sera mozzarella

· paczka pomidorków koktajlowych

· 2 łyżki oliwy

· świeża bazylia

· ulubione zioła, np. prowansalskie,

· sól, pieprz

Przygotowanie:

1. Rozgrzej piekarnik do 180°.  W tym czasie pokrój mozzarellę na plastry. Na kromkach chleba tostowego ułóż ser, skrop go oliwą i posyp  wybranymi ziołami.

2. Włóż do piekarnika i piecz maks. 25 minut. Gdy tosty będą już gotowe, przystrój je pomidorkami koktajlowymi oraz listkami świeżej bazylii.

Smacznego!

materiały prasowe
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd na stronie?
Dołącz do nas