Koktajl z paluszków krabowych

Oczaruj swoich gości.

Składniki:

Reklama

- 1 opakowanie paluszków krabowych,
- 2 średnie ugotowane buraki,
- 4 ugotowane jajka,
- 4 łyżki majonezu,
- 0,5 cytryny,
- kilka gałązek kopru,
- sól, pieprz

Przygotowanie:

Paluszki krabowe rozmrozić, pokroić, zostawiając kilka paluszków do dekoracji. Buraki i jajka obrać i pokroić. Wszystkie składniki sałatki połączyć i doprawić. Koktajl podawać udekorowany cytryną i koprem.
Czas przygotowania 15 minut (bez gotowania produktów). Przepis na 8 porcji.

Dowiedz się więcej na temat: koktajl | owoce morza

Reklama

Najlepsze tematy

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Rekomendacje