Mus grejpfrutowo-truskawkowy

Grejpfrut obierz ze skóry i pokrój na mniejsze kawałki.

Składniki:

  • 200 mililitrów jogurtu naturalnego
  • 1 szczypta cukru pudru
  • 1,5 szklanki truskawek
  • 1 grejpfrut
  • 1-2 łyżki płatków (np. Lubella Corn Flake)

Reklama

Sposób przygotowania:

Grejpfrut obierz ze skóry i pokrój na mniejsze kawałki. Wytnij białe błonki z grejpfruta. Przełóż do blendera. Dodaj truskawki i zmiksuj na mus. Dodaj cukier puder do smaku. W szklance układaj na zmianę 1 łyżkę jogurtu naturalnego i łyżkę musu owocowego. Posyp całość płatkami.

materiały prasowe

Reklama

Najlepsze tematy

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Rekomendacje