Ziemniaczana patelnia

Z wczorajszych ziemniaków.

Składniki:

Reklama

- 60 dag wczorajszych ugotowanych ziemniaków,
- 3 różnokolorowe papryki,
- duży por,
- 15 dag podeschniętej kiełbasy,
- olej do smażenia,
- 3 łyżki Ajwaru

Przygotowanie:

Ziemniaki pokrój w grube plastry, paprykę na kawałki, a kiełbasę i por w skośne plasterki.
Na oleju przysmaż najpierw ziemniaki. Dodaj kiełbasę, por i paprykę. Smaż 5 min. mieszając. Dodaj Ajwar oraz 3 łyżki wody. Wymieszaj. pzypraw solą i pieprzem. Danie podaj posypane natką.

Jeżeli znasz dokonały przepis i chcesz się nim podzielić z innymi przyślij go do nas! Możesz dołączyć zdjęcie!

Czy dobrze gotujesz? Sprawdź się!

Dowiedz się więcej na temat: ziemniaki

Reklama

Najlepsze tematy

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Rekomendacje