Leczo - ania

<b>Składniki: </b>1 kg kiełbasy toruńskiej, 4 duże cebule, 1 duża papryka czerwona, puszka pomidorów bez skórki lub 2 łyżki przecieru pomidorowego, łyżka mąki,1/4 kostki masła.

Przygotowanie

Cebulę pokroić na półplasterki, kiełbasę obrać ze skórki i pokroić w półplasteki. Podsmażyć na maśle, dodać pokrojoną paprykę i pomidory. Chwilę poddusić i zagęścić mąką. Gotowe!Życzę smacznego. Można podać z bagietką lub ryżem na sypko.

Jeżeli znasz dokonały przepis i chcesz się nim podzielić z innymi "przyślij go do nas! Możesz dołączyć zdjęcie!". Najlepsze przepisy nagradzamy!

INTERIA.PL
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd na stronie?
Dołącz do nas