× m.interia.pl

Korzystasz z urządzenia mobilnego? Wybróbuj wersję Interii,
zaprojektowaną specjalnie dla Twojego urządzenia.

Reklama

Piersi z kurczaka zapiekane z pieczarkami i serem

Ten artykuł możesz przeczytać również w wersji mobilnej »

Składniki: piersi z kurczaka, pieczarki, majonez, ser.

Przygotowanie

Pierś z kurczaka delikatnie rozbić, oprószyć vegetą i zostawić na 15 min. Pieczarki umyć, obrać. Następnie kroić w niewielkie kawałki na piersi z kurczaka. Nałożyć po 2 łyżki majonezu. Całość przykryć serem Hochland w plasterkach{gouda lub ementaler} i zapiekać w piekarniku rozgrzanym do 150 przez 40 min. Smacznego.

Reklama

Przyślij nam przepis na twoją ulubioną potrawę

Artykuł pochodzi z kategorii: Wasze przepisy

Więcej na temat:pieczarki | Piersi

Zobacz również

Reklama

Skomentuj artykuł: Piersi z kurczaka zapiekane z pieczarkami i serem

Przejdź do forum »

Twój komentarz może być pierwszy

Piszesz jako Gość

Zapoznaj się z Regulaminem
Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe.

Reklama