Pomidorki Tapas - Alicja

Składniki: 250 g pomidorków małych i słodkich, 2 ząbki czosnku, suszony bądź świeży rozmaryn, tymianek, szczypta soli, oliwa z oliwek.

Przygotowanie

Reklama

Po umyciu pomidorków układamy je w małej blaszce, wrzucamy pomiędzy niezgniecione ząbki czosnku w łupinach, posypujemy solą i ziołami oraz polewamy oliwą. Pieczemy około 10-20 min w średnio nagrzanym piekarniku. Smacznego.

Jeżeli znasz dokonały przepis i chcesz się nim podzielić z innymi "przyślij go do nas! Możesz dołączyć zdjęcie!". Najlepsze przepisy nagradzamy!

Czy dobrze gotujesz? Sprawdź się!

Dowiedz się więcej na temat: oliwa | pomidory | kuchnia hiszpańska

Reklama

Najlepsze tematy

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Rekomendacje