Ruloniki krabowe - Jolanta

Składniki: 15 dag mięsa z krabów, 1 awokado, 4 płaty nori (jak do sushi), 2 łyżki śmietany, pomidor, 2 łyżki sosu krewetkowego, sałata, szczypiorek.

Przygotowanie

Reklama

Awokado obrać, zmiksować. Pomidor posiekać, sos krewetkowy wymieszać ze śmietaną, dodać posiekaną sałatę, szczypiorek i kraby (bez nóżek i szczypców.) Doprawić. Na folii położyć zwilżone płaty nori, na nich cienko rozsmarować awokado, dodać nadzienie, zwinąć i włożyć na 1 godz. do lodówki, pokroić na ruloniki.

Przyślij nam przepis na twoją ulubioną potrawę

Dowiedz się więcej na temat: szczypiorek | awokado

Reklama

Najlepsze tematy

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Rekomendacje