Ryba po meksykańsku - przysłała Gabi

70 dkg filetów z morszczuka; 1 szklanka oleju; 5 cebul; 1/3 szkl. octu; 1/2 szkl. wody; 2 małe koncentraty pomidorowe w puszce; ziele angielskie; chili; papryka; biały pieprz; sól

Przygotowanie:

Reklama

Filety mocno posolić, usmażyć z obu stron na złoty kolor. Przyprawy pogotować chwilę w wodzie. Cebule pokroić drobno i udusić w oleju, następnie dodać wszystkie składniki, zagotować. W rondlu układać następująco: ryby, sos, ryby, sos. Doprawić białym pieprzem i chili na ostro.

Życzę smacznego!

Dowiedz się więcej na temat: pieprz | ryba

Reklama

Najlepsze tematy

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Rekomendacje