Sałatka krabowa - Kamila

2 opakowania mrożonych paluszków krabowych; świeży ogórek; szczypiorek; koperek; majonez; czosnek; sól i pieprz.

Kupujemy 2 op. mrożonych paluszków krabowych. Rozmrażamy, ściągamy folię. Kroimy w kostkę.

Reklama

2/3 ogórka świeżego kroimy w kostkę. Dodajemy 1/3 pokrojonego szczypiora oraz 2 łyżki koperku (może być mrożony). Mieszamy z majonezem.

Dodajemy pieprzu i troszkę soli (uwaga! -paluszki mogą być już słone) i jak kto lubi 2 - 3 ząbki czosnku wyciśniętego przez praskę.

Smacznego!!!

Przyślij nam przepis na twoją ulubioną potrawę

Dowiedz się więcej na temat: pieprz | sałatka

Reklama

Najlepsze tematy

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Rekomendacje