Sałatka z tuńczyka - kuchareczka

Składniki: nieduża kapusta pekińska, puszka tuńczyka, puszka kukurydzy,świeży ogórek, pomidor, jogurt naturalny, sól, pieprz.

Przygotowanie

Reklama

Kapustę umyć, pokroić w paski, włożyć do salaterki. Następnie dodać tuńczyka, kukurydzę, pokrojonego w kostkę ogórka i przyprawy. Wszystko polać jogurtem i wymieszać. Sałatkę przyrządzać tuż przed podaniem, udekorować pomidorem. 100g - 150kcal.

Jeżeli znasz dokonały przepis i chcesz się nim podzielić z innymi przyślij go do nas! Możesz dołączyć zdjęcie!

Czy dobrze gotujesz? Sprawdź się!

Dowiedz się więcej na temat: pieprz | sałatka | sałatki | sałatki z tuńczykiem | tuńczyk

Reklama

Najlepsze tematy

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Rekomendacje