Reklama

Udka nadziewane śliwką i owijane boczkiem - kasia

Ten artykuł możesz przeczytać również w wersji mobilnej »

Składniki: Śliwki, udko kurczaka, przyprawa, boczek.

Przygotowanie

Przed włożeniem śliwki w udko trzeba wyjąć kości z udka. Po wyjęciu kości smarujemy przyprawą kucharek i odstawiamy na ok 30 minut. Wkładamy śliwki 1 lub 2 - zależy to od wielkości. Potem owijamy je boczkiem i wkładamy dwie wykałaczki po bokach. Boczek musi być wędzony!Smacznego!

Reklama

Przyślij nam przepis na twoją ulubioną potrawę

Artykuł pochodzi z kategorii: Wasze przepisy

REKLAMA

Więcej na temat:boczek | śliwki

Zobacz również

Reklama

Skomentuj artykuł: Udka nadziewane śliwką i owijane boczkiem - kasia

Przejdź do forum »

Wyróżnij ten komentarz spośród pozostałych, niech zobaczą go wszyscy!

Aby wyróżnić ten komentarz

wyślij SMS o treści KOLOR na numer

7152

I wpisz otrzymany kod w polu poniżej

Ok

DBAMY O JAKOŚĆ! WYROŻNIJ ZA 1,23 PLN

Koszt całkowity SMS 1,23 PLN Nota prawna

? O co chodzi z wyróżnieniem

Wasze komentarze: 3,

przeczytane przez: 5 osób Dodaj komentarz

Reklama

Reklama