panierowanie
- Wszystkie (7)
- Artykuły (7)
Artykuły (7)
-
Co zamiast jajka do panierki? Zamienniki sprawią, że mięso będzie wyborne
- Wtorek, 14 listopada 2023 (05:03)
Czym zastąpić jajko w panierce? Opcji jest wiele. Mimo że wydaje się obowiązkowym składnikiem podczas panierowania, sprytni szefowie kuchni wciąż odnajdują rozwiązania kulinarne, które...dobra panierka, panierowanie -
Jak panierować ryby i mięso?
- Piątek, 30 kwietnia 2021 (09:12)
Wiele razy zdarza się, że zakupiony świeży kawałek mięsa lub ryby podczas obróbki w kuchni straci nie tylko smak, właściwą kruchość, ale też wartości odżywcze. Właściwa obróbka surowych...panierowanie, panierka -
Jak panierować rybę?
- Wtorek, 23 marca 2021 (11:42)
Cenne składniki i substancje odżywcze zawarte w rybach to jedna z kluczowych przesłanek przemawiających za tym, aby stale gościły w menu i stanowiły jego ważny element. Dietetycy...panierowanie -
Chrupiąca panierka po włosku
- Piątek, 26 lutego 2021 (10:37)
-
Siedem genialnych patentów na zdrową i chrupiącą panierkę
- Wtorek, 22 grudnia 2020 (15:35)
Pyszna, chrupiąca panierka potrafi podkręcić smak przygotowywanych potraw, np. mięs, ryb, warzyw czy krokietów. Jednak tradycyjna panierka z bułki tartej chłonie bardzo dużo tłuszczu i...panierowanie -
Czym zastąpić bułkę tartą? Pomysły na panierki do mięs i warzyw
- Czwartek, 28 lutego 2019 (13:00)
Jeśli brak ci weny na stworzenie czegoś bardziej oryginalnego niż klasycznie panierowany w bułce schabowy z kapustą, nie ma co się zamartwiać. Wystarczy mała modyfikacja tego popularnego...panierowanie -
Aby panierka była chrupiąca...
- Czwartek, 23 maja 2013 (12:49)