Esencja smaku Roberta Sowy

Książka kucharska jakiej nie było! Robert Sowa, szef kuchni hotelu Jan III Sobieski, kucharz Polskiej Reprezentacji w Piłce Nożnej, laureat Oskara Kulinarnego postanowił podzielić się swoimi kulinarnymi sekretami.

Esencja smaku
Esencja smakumateriały prasowe

To również opowieść o karierze kucharskiej Roberta Sowy, o "Gotowaniu na antenie", wielkiej przygodzie z hotelem Jan III Sobieski oraz o piłkarskiej reprezentacji narodowej wymagającej potraw nie tylko wyjątkowo smacznych, ale i zdrowych. A wyniki kadry świadczą o tym, że udało mu się to z nawiązką - drugi z rzędu awans do mistrzostw świata wywalczony za kadencji kucharskiej Roberta Sowy.

Ponadto w tej książce znajdują się wywiady z innymi mistrzami kuchni, dziennikarzami, gwiazdami muzycznej sceny, dziennikarzami, trenerami i piłkarzami.

Jeśli tylko jesteś ciekawa fascynującej kuchni fuisine, lubisz dobrze i zdrowo zjeść, a także widzisz w potrawach dzieło sztuki, jest to książka dla ciebie!

Zobacz przepisy:

Odwiedź też dział książki

Wydawnictwo Jacek Santorski & co
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd na stronie?
Dołącz do nas