Imperium Gessler od kuchni

Rodzina Gesslerów. Bez nich trudno wyobrazić sobie restauracyjny biznes w Polsce. Na nich chcą wzorować się wszyscy.

article cover
Wydawnictwo Czerwone i Czarne

O każdym z Gesslerów śmiało można powiedzieć, że jest nieprzeciętny i prowadzi niebanalne życie. Magda z szaloną energią robi "Kuchenne rewolucje" i prowadzi kilkanaście restauracji. Adam, autor "Wściekłych garów" nadaje kulinarny ton "warszawce". Marta i jej "Qchnia Artystyczna" wytycza nowe trendy w gastronomii. Każdy z nich o jedzeniu mówi jak o sztuce. Bo Gesslerowie to artyści smaku, a ich restauracje to nie zwykła gastronomia, to element polskiej kultury.
Małgorzata Pietkiewicz
Imperium Gessler od kuchni
Wydawnictwo Czerwone i Czarne

Wydawnictwo Czerwone i Czarne
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd na stronie?
Dołącz do nas