Olja Hercules, Mamuszka

Jeden z najgorętszych tytułów kulinarnych 2015! Ponad 100 przepisów z różnych regionów Europy Wschodniej: od Baku po Morze Czarne, od Kijowa po Kazachstan.

Okładka książki
Okładka książkimateriały prasowe

Kuchnia ukraińska ma bardzo bogatą historię i oferuje różnorodne dania. Tamtejsze potrawy zachwycają ciekawymi smakami i aromatami.

Kuchnia Ukrainy znana jest przede wszystkim z wielkiej doskonałości i zróżnicowania potraw, a to ze względu na mnogość wpływów, jakie wywarła na nią kuchnia rosyjska, polska, niemiecka i turecka.

Przesyceni książkami o kuchni włoskiej czy francuskiej oraz kolejnymi tytułami o zdrowej żywności, czytelnicy z przyjemnością sięgną po pięknie wydaną książką pełną smaków zza wschodniej granicy. Książka ta to dla Polaków również rodzaj podróży sentymentalnej.

Zdjęcia ilustracyjne w książce
Zdjęcia ilustracyjne w książcemateriały prasowe
materiały prasowe
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd na stronie?
Dołącz do nas