Reklama

Jak ze spiżarni

Przetwory na sklepowych półkach coraz częściej wyglądają tak jak smakołyki z domowej spiżarni. Smakiem też nie odbiegają od wytworów rodem z kuchni babci.

Przetwory na sklepowych półkach coraz częściej wyglądają tak jak smakołyki z domowej spiżarni.  Smakiem też nie odbiegają od wytworów rodem z kuchni babci.

Różnej wielkości słoiki, etykietki z jakby odręcznie wykonanymi napisami, serwetki przy zakrętkach, kolorowe gumki lub sznureczki - to wszystko przypomina nam, jak dawniej powstawały domowe zapasy. Po latach byle jakich i tak samo wyglądających opakowań producenci postawili wreszcie na tradycję i oryginalność. Eleganckie słoiczki nawiązują swoją stylistyką do prawdziwych domowych przetworów. Aż żal je chować do szafek czy lodówki - mogą być piękną ozdobą na półce czy w kredensie. Zawartości takich słoików nie trzeba do niczego przekładać, tylko podawać prosto w fabrycznych opakowaniach na stół. Pewnie niejeden z uczestników biesiady będzie się zastanawiał, czy gospodyni chciało się samej przygotować takie przetwory.

Reklama
INTERIA.PL
Dowiedz się więcej na temat: przetwory
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Strona główna INTERIA.PL
Polecamy