Reklama

Reklama

Finger Food – czas na karnawałowe przekąski!

Pasta twarogowa na bazie oleju lnianego

Składniki

  • 2-3 łyżki Oleju lnianego np. OLEJOWY RAJ tłoczonego na zimno niefiltrowanego firmy Kamila Zubrycka OLEJOWY RAJ (certyfikat „Doceń polskie” i tytuł TOP PRODUKT)
  • 125 g twarogu 0%
  • 2-3 łyżki jogurtu, maślanki lub kefiru 0%
  • opcjonalnie: miód, cynamon, czosnek lub inne przyprawy

Sposób przygotowania

Wszystkie składniki (poza twarogiem) umieszczamy w pojemniku. Następnie blendujemy je, dodając małe porcje twarogu. Gotowa pasta powinna być jednolita, bez grudek.

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Rekomendacje