Reklama

Reklama

Najlepsze przepisy z piankami marshmallow

 

Marshmallowe pomadki

Reklama

 

Składniki:

  • 100 g Marshmallow
  • 150 g orzechów macadamia
  • 400 g gorzkiej czekolady
  • 200 g masy nugatowej
  • 125 g masła

  Przygotowanie:

 Pianki marshmallow i orzech pokroić. Czekoladę, masę nugatową i masło stopić w gorącej kąpieli wymieszać. Dodać pianki i orzechy. Formę (25x15 cm) wyłożyć folią spożywczą, nałożyć masę, wyrównać. Wstawić na 2 godziny do lodówki. Zdjąć folię spożywczą, pokroić

Czas przygotowania 25 minut Jedna porcja zawiera 1510 kJ/361 kcal


 


Dowiedz się więcej na temat: tort

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama