Reklama

Reklama

Oryginalne karpatki

Kokosowy tofurnik


Sposób przygotowania

Reklama

Odciśnij w dłoniach 70 dag tofu naturalnego. Potem tofu pokrusz i utrzyj z sokiem z 1 cytryny, 3/4 szkl. cukru i 1 op. cukru waniliowego. Dolej 1 puszkę (400 ml) mleka kokosowego. Wsyp 2 op. proszku budyniowego, szczyptę soli i 1 łyżeczkę proszku do pieczenia. Zmiksuj na gładko. Domieszaj 4 łyżki wiórków kokosowych. Piecz 60 minut w 175 st. 

Pomysł na spód z ciastek: Formę wyłóż dowolnymi ciastkami. Mogą być biszkopty, herbatniki albo ciastka pełnoziarniste. Chrupiący z orzechów

Wymieszaj na kruszonkę 1 szkl. mąki z 10 dag posiekanych orzechów i 10 dag masła. Dodaj 2 łyżki cukru. Wsyp na spód formy. 

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Dziś w Interii

Raporty specjalne

Rekomendacje