Reklama

Reklama

Proste dania z gotowanych ziemniaków

Ziemniaczana sałatka z soczewicą

Reklama

Składniki:
- 0,5 kg ziemniaków ugotowanych w mundurkach,
- 30 dag ugotowanej soczewicy,
- 1 mały por,
- 2 ząbki czosnku,
- 2 łyżki oleju,
- sól, pieprz,
- sok z połowy cytryny

Przygotowanie:

Ziemniaki obrać i pokroić w plastry, pora oczyścić i także pokroić w plastry. Wszystkie składniki sałatki połączyć i doprawić.
Czas przygotowania 15 min. Przepis na 6 porcji.

Dowiedz się więcej na temat: plastry | kolor | wody | złoty | Facebook | cebula | olej | czosnek | jaja | szpinak | sól

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Rekomendacje