Pasta kanapkowa z tuńczyka

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Lubię to
like
Super
relevant
47
Udostępnij
Pasta z tuńczyka
Pasta z tuńczyka123RF/PICSEL

Składniki

  • 1 puszka tuńczyka w kawałkach
  • 2 jajka ugotowane na twardo
  • 2 – 3 większe korniszony
  • pół cebuli drobno posiekanej
  • 1 łyżka majonezu
  • 1 łyżka jogurtu naturalnego
  • 1 łyżeczka musztardy
  • sól
  • pieprz do smaku

Sposób przygotowania

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
18
Super
relevant
14
Hahaha
haha
6
Szok
shock
5
Smutny
sad
2
Zły
angry
2
Lubię to
like
Super
relevant
47
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na