Reklama

Reklama

4 pasty twarożkowe do pieczywa

Z oliwkami, chili i parmezanem

Składniki:

Reklama

  • 1 zielona papryczka chili
  • 10 g oliwek bez pestki
  • 30 g parmezanu
  • 2 gałązki oregano
  • 200 g twarożku śmietankowego
  • 2 łyżki oliwy z oliwek
  • sól, pieprz
Przygotowanie:

Chili rozciąć, pestki odrzucić, resztę drobno pokroić. Oliwki pokroić w plasterki. Parmezan zetrzeć. Z oregano oberwać listki. Wszystko wymieszać z twarożkiem i oliwą z oliwek. Doprawić solą i pieprzem.

 


Czas przygotowania: 10 minut

Jedna porcja zawiera: 880 kJ/210 kcal

 

Dowiedz się więcej na temat: twaróg | pieczywo | ser

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Rekomendacje