Reklama

Reklama

Pasta z makreli - Agacia

Składniki: makrela w sosie pomidorowym (w puszce), ser żółty (twardy), jajka na twardo, ogórek kiszony, szczypiorek, natka pietruszki, pieprz, sól.

Składniki: makrela w sosie pomidorowym (w puszce), ser żółty (twardy), jajka na twardo, ogórek kiszony, szczypiorek, natka pietruszki, pieprz, sól.

Przygotowanie

Ser żółty zetrzeć na grubej tarce, drobno posiekać jajka na twardo, dodać pokrojony szczypiorek, pietruszkę i w kostkę pokrojonego ogórka, połączyć z rozdrobnioną makrelą. Doprawić. Pysznie smakuje z ciemnym chlebem. Smacznego. Ser żółty można zastąpić białym (dieta!!!).

Przyślij nam przepis na twoją ulubioną potrawę

INTERIA.PL
Dowiedz się więcej na temat: szczypiorek | jaja | makrela

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy