Koreanki jedzą na surowo i kiszą. Wątroba i nerki działają za dwoje

Biała rzodkiew to rarytas w Korei, a u nas kulinarna ciekawostka
Biała rzodkiew to rarytas w Korei, a u nas kulinarna ciekawostka123RF/PICSEL

Biała rzodkiew: Koreańczycy chrupią aż miło!

Zobacz również:

    Co można znaleźć w białej rzodkwi?

    Zobacz również:

      Biała rzepa na zdrowie. Jest nafaszerowana składnikami odżywczymi

      Plasterki białej rzodkwi ułożone na szarej desce do krojenia, wokół widoczne zielone liście i fragmenty reszty warzyw.
      Biała rzodkiew to idealna przekąska do chrupaniaLeonid Iastremskyi123RF/PICSEL

      Jak jeść białą rzodkiew?

      Białe rzodkiewki z widocznymi resztkami ziemi i zielonymi liśćmi, ujęcie z bliska podkreślające fakturę skórki i świeżość warzywa.
      Biała rzodkiew to wdzięczny składnik surówekMohd Oqba123RF/PICSEL

      Zobacz również:

        Zdanowicz pomiędzy wersami. Odc. 150: Andrzej GryżewskiINTERIA.PL