Kotlety mielone i bigos. Dlaczego warto je zjeść w dzień Wszystkich Świętych?

Co podać na obiad po powrocie z cmentarza w Dzień Wszystkich Świętych?
Co podać na obiad po powrocie z cmentarza w Dzień Wszystkich Świętych?123RF/PICSEL

Powrót do wspomnień z dzieciństwa. Hit PRL-u wciąż gości na stołach

Zobacz również:

Sekret mielonych i bigosu? Po odgrzaniu smakują lepiej

Tłuste mięsiwa nie są konieczne dla uzyskania wyśmienitego smaku bigosu
Bigos to danie, które wiele osób pamięta z dzieciństwa123RF/PICSEL

Sycą i rozgrzewają. Kolejna zaleta tradycyjnych potraw

Soczyste mielone to pewniak udanego obiadu. Ale trzeba wiedzieć, jak je robić idealnie (fot. Getty Images)
Soczyste mielone to pewniak udanego obiadu. Ale trzeba wiedzieć, jak je robić idealnie (fot. Getty Images)CanvaProINTERIA.PL

Zobacz również:

"Ewa gotuje": MarchwiakPolsat