Rozgrzewające danie na Wszystkich Świętych. Dodadzą energii po powrocie z cmentarza

Posiłek dla gości w Dniu Wszystkich Świętych powinien rozgrzewać i sycić
Posiłek dla gości w Dniu Wszystkich Świętych powinien rozgrzewać i sycić 123RF/PICSEL

Co podać na obiad po powrocie z cmentarza w Dzień Wszystkich Świętych?

Gulasz. Rozgrzewa i syci, dodając energii

Duszone kawałki wołowiny z warzywami takimi jak marchewka i papryka zanurzone w aromatycznym, gęstym sosie pomidorowym w głębokim garnku, łyżka unosi porcję potrawy.
Gulasz można podawać na wiele sposobów z różnymi dodatkami123RF/PICSEL

Zobacz również:

Zupa krem jako alternatywa dla rosołu

Kremowa zupa dyniowa posypana pestkami dyni, podana w białej misce obok dwóch kromek chleba pełnoziarnistego, kawałka dyni oraz czosnku na lnianej serwetce.
Zupa krem z dyni rozgrzewa i syci - jest więc idealna na jesienną porę123RF/PICSEL

Coś dla fanów słodkości. Jesienne jabłka w sycącej odsłonie

Jabłka obok dyni są symbolem jesieni w kuchni
Jabłka obok dyni są symbolem jesieni w kuchni 123RF/PICSEL
Propozycja Jurka Sobieniaka na chłodne wieczory: zupa grzybowa z lanymi kluskamimateriały promocyjne