Reklama

Reklama

Moc prosto z ula

Pyłek pszczeli

Ma postać drobnych kuleczek (tzw. obnóży). Każda z nich zawiera ok.  100  tys.  ziaren pyłków roślin, w tym leczniczych, jak np. mniszek, dziurawiec, dzika róża itp. To sprawia, że wzmacnia organizm, działa przeciwzapalnie, reguluje pracę jelit, poprawia przemianę materii, chroni wątrobę przed toksynami. Ponadto obniża poziom cholesterolu i glukozy we krwi. Kuracja wzmacniająca odporność i siły organizmu: pyłek zmiel na proszek, np. w młynku do kawy. Możesz zmieszać go z jogurtem lub miodem w proporcji 1:1. Przyjmuj dwa lub trzy razy dziennie po dwie łyżeczki 30 minut przed posiłkiem przez miesiąc. 

Pierzga

Reklama

Jest pokarmem młodych pszczół i matki. Zawiera rekordową dawkę białka, witamin (w tym z grupy B) i minerałów. Uznawana jest za najcenniejszy produkt pszczeli. Wzmacnia odporność, wspomaga pamięć, przeciwdziała depresji i starzeniu się. Kuracja na wzmocnienie: łyżeczkę pierzgy zmieszaj z wodą na 10  godzin przed spożyciem. Rano wypij na czczo. 

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Dziś w Interii

Raporty specjalne

Rekomendacje