Dlaczego Japonki nie tyją? Stawiają na jeden składnik w diecie

Jagoda Pazur

Jagoda Pazur

Poznaj japońskie podejście do jedzenia
Poznaj japońskie podejście do jedzenia123RF/PICSEL

Spis treści:

  1. Statystyki w Polsce niepokoją
  2. Kluczowy składnik japońskiej diety
  3. Podstawa szczupłej sylwetki
  4. Japońska równowaga

Statystyki w Polsce niepokoją

Kluczowy składnik japońskiej diety

Młoda kobieta ubrana w zielony sweter siedzi przy stole zastawionym owocami, mlekiem oraz deserem, uśmiechając się w stronę aparatu.
Wybór odpowiednich produktów pozwala tworzyć smaczny i zbilansowany jadłospis123RF/PICSEL

Podstawa szczupłej sylwetki

Zobacz również:

Japońska równowaga

Zdanowicz pomiędzy wersami: Odc. 152: Basia BursztynowiczINTERIA.PL