Jak odmienić smak kanapek? Sekret tkwi w pastach i smakowym maśle

zdjęcie ilustracyjne
zdjęcie ilustracyjnemateriały prasowe

Postaw na smak

Masło czosnkowe ze szpinakiem

Składniki

  • 200g masła
  • 70g świeżego lub mrożonego szpinaku
  • 1-2 łyżeczki czosnku granulowanego np. marki Kamis
  • pieprz czarny mielony np. marki Kamis
  • sól

Sposób przygotowania

Pasta z fasoli

zdjęcie ilustracyjne
zdjęcie ilustracyjnemateriały prasowe

Składniki

  • 1 puszka białej fasoli
  • 2-3 łyżki koncentratu pomidorowego
  • 2 łyżki oleju
  • 1 cebula
  • Sól

Składniki

Mix przypraw np. marki Kamis

  • 1-2 łyżeczki pieprzu ziołowego
  • chili
  • kminek
  • majeranek

Sposób przygotowania

materiały prasowe
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?