Kołacz porzeczkowy z kokosem

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Ciasto z kruszonką
Ciasto z kruszonką123RF/PICSEL

Składniki

  • 5 szkl. mąki pszennej
  • 1 i 1/3 szkl. cukru
  • 3 torebki cukru waniliowego
  • 2 jajka
  • 30 dag miękkiego masła
  • 1 szkl. mleka
  • 1/2 kostki (5 dag) świeżych drożdży
  • 1 żółtko l8 łyżek wiórków kokosowych
  • 4 szkl. czerwonych porzeczek
  • 2 łyżki cukru pudru
  • tłuszcz do posmarowania formy
16 porcji

Sposób przygotowania

Zmysłowe smaki: Tarta z rabarbaremINTERIA.TVInteria.tv
Naj
emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na