Łosoś na jarzynce

Potrawka z łososiem
Potrawka z łososiem123RF/PICSEL

Składniki

  • 2 garści zielonej fasolki
  • 60 dag filetu z łososia
  • 15 dag pieczarek
  • 1/2 czerwonej papryki
  • 1 łyżeczka octu balsamicznego
  • 1 łyżeczka miodu
  • 1/2 łyżeczki ostrej musztardy
  • szczypta soli
  • pieprz
  • 1/2 szkl. bulionu warzywnego
  • olej rzepakowy do marynaty i do smażenia
  • natka pietruszki
  • po 1 łyżce keczupu i zielonego pesto
  • kolorowy pieprz do dekoracji
5-6 porcji

Sposób przygotowania

Łosoś miętowyInteria KulinariaInteria Kulinaria
Naj
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?